呢隻戒指會唔會太老土?

Notifications
Clear all

創飾論壇是一個專為珠寶首飾市場而設的網上論壇,是一個買賣家互相交流的網上社區。它除了具備一般我們認知的網上論壇功能,還有許多其他額外的功能,當中包括:

1 - 創飾論壇 允許在論壇的帖子中嵌入社交網絡平台上的視頻、音頻和照片內容等等,直接在論壇上展示或播放賣家在社交網絡平台上的媒體檔案。現在支持:Youtube、騰訊視頻、Instagram(直接貼上網址便可)。

2 - 另外,創飾論壇還有創建投票功能,可幫助用戶有效地創建和管理民意調查,並可以輕鬆地跟踪結果。非常適合客戶滿意度,反饋表,買賣家評論等。

創飾論壇「會員」等級說明:會員頭銜制度

大家使用 創飾論壇 jdclab.com/community 的服務前, 請先看一看創飾論壇的:

1. 【使用條款及免責聲明

2. 【私隱政策

3. 【版權聲明

呢隻戒指會唔會太老土? Poll is created on 七月 02, 2020

呢隻戒指會唔會太老土?  

90_odp
(@90_odp)
新成員
02/07/2020 12:24 下午  

大家好,我阿媽今日畀咗隻戒指我,大約係25年前買嘅。 佢有兩隻唔同既色調,中間是蛋白石,側面是小鑽石。

我想知佢睇起嚟會唔會太老土,定係都ok呢?

我喺度諗如果個款仲ok,我想用一粒差唔多大細既(0.4克拉)鑽石代替個粒中蛋白石,因為個粒蛋白石相當模糊而且都幾舊。

唔該大家  😊 

4412372 e2c9cb611fea9fff04b820fccb8147cd
4412371 9089f92a039fb023bf735f32d73cefe3
This topic was modified 1 個月 ago 3 times by 90_odp

Topic Tags
tinloew
(@tinloew)
新成員
02/07/2020 12:46 下午  

a little bit brother haha

ReplyQuote
idos_opw
(@idos_opw)
新成員
02/07/2020 1:15 下午  

完全唔得喎~sorry