耳環可以鍍18k金?

Notifications
Clear all

創飾論壇是一個專為珠寶首飾市場而設的網上論壇,是一個買賣家互相交流的網上社區。它除了具備一般我們認知的網上論壇功能,還有許多其他額外的功能,當中包括:

1 - 創飾論壇 允許在論壇的帖子中嵌入社交網絡平台上的視頻、音頻和照片內容等等,直接在論壇上展示或播放賣家在社交網絡平台上的媒體檔案。現在支持:Youtube、騰訊視頻、Instagram(直接貼上網址便可)。

2 - 另外,創飾論壇還有創建投票功能,可幫助用戶有效地創建和管理民意調查,並可以輕鬆地跟踪結果。非常適合客戶滿意度,反饋表,買賣家評論等。

創飾論壇「會員」等級說明:會員頭銜制度

大家使用 創飾論壇 jdclab.com/community 的服務前, 請先看一看創飾論壇的:

1. 【使用條款及免責聲明

2. 【私隱政策

3. 【版權聲明

耳環可以鍍18k金?  

Carman Choi
(@23_iu)
新成員
30/06/2020 1:08 下午  

hello,我有一對14k金綠寶石耳環。但係成日都皮膚敏感,一戴18k金以下就攪唔掂 😓 。 

如果我想改隻耳環為18k金,出去搵珠寶商會收幾多錢?

謝謝

我是你的 火星人
(@timmalam)
新成員
30/06/2020 4:41 下午  

我諗咩首飾都可以鍍18k金架啦下話?

ReplyQuote
(@kam_ki)
新成員
30/06/2020 9:03 下午  

更係得啦

ReplyQuote
idos_opw
(@idos_opw)
新成員
02/07/2020 1:16 下午  

依個問題都有人問?

ReplyQuote
Tommy 陳
(@upinmy_mindc)
新成員
02/07/2020 1:19 下午  
Posted by: @23_iu

hello,我有一對14k金綠寶石耳環。但係成日都皮膚敏感,一戴18k金以下就攪唔掂 😓 。 

謝謝

earing 好平架咋……幾千?

ReplyQuote

Tom Price
(@tomprice10000)
新成員
02/07/2020 8:31 下午  

謝謝

我地有做開架,可以搵我,睇下幫唔幫到你 😄

Yvonne To liked
ReplyQuote
chan_ben
(@chan_ben)
新成員
03/07/2020 2:56 上午  

謝謝

我都係……帶唔到假野 😎 

Tom Price and jipw liked
ReplyQuote
Yvonne To
(@koil)
活躍成員
08/07/2020 3:04 上午  

@kam_ki

😟 😟 😟 

ReplyQuote
 Anonymous